Over ons

Van 1 colli tot 20 europaletten, van 1 europallet tot vrachten met een lengte tot 7m10: wij kunnen uw vracht snel en veilig transporteren!

Wij zijn een ervaren transportbedrijf, gespecialiseerd in distributie, just-in-time leveringen en sneltransporten doorheen de BeNeLux, Duitsland en Frankrijk. Door onze centrale ligging op het Industrieterrein Centrum-Zuid te Houthalen-Helchteren, zitten we vlakbij de Noord-Zuid verbinding én zijn wij slechs enkele minuten verwijderd van de E314 en het Klaverblad in Lummen.

Wij beschikken over een gevarieerd wagenpark met recente voertuigen gaande van caddy’s, camionetten, bakwagens tot vrachtwagens met een max. laadvermogen van 8750 kg en inhoud van 47m3. Het grootste deel van onze vloot bestaat uit verschillende type’s van bakwagens: met of zonder lift of met een schuifgordijn. Al onze vrachtwagens hebben een laadklep.

Bij Sprint Transport is communicatie heel belangrijk: al onze wagens zijn uitgerust met track&trace, zo kunnen wij u op ieder moment informeren waar uw lading zich bevindt. Van zodra u een opdracht aan ons bevestigd, vertrekt er binnen het half uur een chauffeur bij ons. Tijdens het transport kunnen we de bestemmeling verwittigen van het aankomstuur van onze chauffeur. Na afloop van de levering wordt u op de hoogte gebracht wie op welk tijdstip voor ontvangst heeft afgetekend. Wij vervoeren uw zending feilloos van A naar B, dit zowel nationaal als internationaal. Zonder omwegen, altijd direct van verzender naar ontvanger.

U kan ons adres vinden op de contactpagina.

Groepsfoto
2016

Ons super team!.