Leid uw transport
zonder zorgen!

We stellen ons voor

Wat klanten over ons zeggen

Algemeen transport

Wie op zoek is naar een betrouwbare partner voor het vervoer van zijn goederen moet bij Sprint Transport zijn. Wij vervoeren uw goederen met de nodige zorg, bellen voor aankomst de contactpersoon op het losadres op om het tijdstip van onze komst door te geven en houden u op de hoogte van het verloop van het transport. Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.

Sneltransport

Ook als het snel moet gaan bent u bij ons aan het juiste adres. Eens een rit bevestigd werd, zorgen wij ervoor dat er binnen de 30 minuten een chauffeur op weg is om de goederen op te halen. Door communicatie met de chauffeur en het volgen van het voertuig via de track en trace, kunnen wij u steeds informeren waar uw goederen zich bevinden. Eens de goederen afgeleverd werden, krijgt u een mail of een sms om te laten weten wie en op welk tijdstip de goederen in ontvangst nam. Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie over onze sneltransporten.

Distributie

Voor de dagelijkse verdeling van goederen kan u op ons beroep doen, hiervoor kunnen alle voertuigen van caddy’s, camionetten, bakwagens en vrachtwagens met lift ingezet worden. Door onze jonge vloot met euro 5 of 6-norm, rijden we feilloos naar steden met een lage emissie zone. Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie over de distributie van uw goederen.

ADR Colli

Voor transport van gevaarlijke stoffen, zetten wij voertuigen in die daarvoor volgens de verplichtingen zijn uitgerust. Dit doorheen de BeNeLux, Duitsland en Frankrijk. Onze chauffeurs zijn steeds in orde met de certificaten voor het vervoer van ADR Colli. Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie over ons ADR transport.

Vervoer luchthavengoederen

Wij transporteren goederen bestemd voor de luchthaven waarbij wij voldoen aan de gemeenschappelijke beveiligingsregels en -normen op het gebied van de beveiliging van de burgerluchtvaart. Onze chauffeurs hebben een algemene beveiligings-bewustmakingsopleiding gevolgd overeenkomstig punt 11.2.7. van de bijlage bij Verordening (EU) nr. 185/2010. Zo wordt met ons transport de Supply Chain niet verstoord, en nemen wij voorzorgen die de beveiliging verhogen, waarna de goederen kunnen vrijgesteld worden van het beveiligingsonderzoek: geen potentiële vertragingen en geen bijkomende screeningskosten. Bent u een Bekende Afzender, contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie voor uw luchtvracht.

Groepsfoto
2016

Ons super team!.

Maart 2018

Winnaar Womed Award 2017

We haalden het VRT nieuws op donderdag 8 maart 2018 als winnares van de Womed Award 2017. De prijs voor onderneemster van het jaar.

Nog enkele links:
De Tijd
De Standaard
Het Nieuwsblad
Twitter
De Morgen
Het Belang van Limburg

Februari 2018

Publicatie in Sterck Magazine

Begin 2018 stonden wij in Sterck Magazine.

Februari 2018

Publicatie in Het Belang van Limburg

Begin 2018 stonden wij in Het Belang van Limburg.

Februari 2018

Publicatie in Het Nieuwsblad

Begin 2018 stonden wij in Het Nieuwsblad.

Oktober 2015

Publicatie in Sterck Magazine

Eind 2015 stonden wij in Sterck Magazine.