Transport

Distributie

Jouw goederen, ons transport

2,5 ton goederen, 20 verschillende adressen, een totale afstand van 300 km. En dat in één dag transporteren? Dat is voor onze chauffeurs bij Sprint Transport een fluitje van een cent! Distributie is immers onze core business. Bij Sprint vervoeren we allerhande goederen gaande van voeding, kleding, vuilbakken, breekbaar materiaal tot projecten volledig op maat van de klant. Voor eender welk product gaan wij voor jou op de baan! Bovendien werken we met een ervaren team. Zij weten als geen ander wat distributie inhoudt.

Ben jij dus op zoek naar een betrouwbare partner voor jouw goederenvervoer? Dan ben je bij Sprint aan het juiste adres! Voor ons is geen enkele zending te groot of te uitdagend. We luisteren maar al te graag naar jouw wensen en zoeken samen naar de juiste oplossing. Dankzij onze uitgebreide vloot zijn de mogelijkheden eindeloos. Al onze voertuigen zijn flexibel, betrouwbaar en veilig zodat jij je geen zorgen meer hoeft te maken.

Wij vervoeren jouw goederen met ons jong wagenpark. Zowel bakwagens als vrachtwagens, beiden met laadklep behoren tot de mogelijkheden. Of kies je liever voor Boris, Bertha of Charlotte? Het kan allemaal dankzij onze uitgebreide vloot van gepersonaliseerde vrachtwagens! Bovendien bezitten al onze voertuigen een Euro 6-motor waardoor we feilloos naar steden met een lage-emissiezone rijden.

Wij vervoeren jouw goederen met de nodige zorg. Daarnaast geven we voor aankomst een seintje aan de contactpersoon op het afleveradres. Bovendien houden we jou ook op de hoogte van het verloop van het transport. Zo weet jij steeds waar de goederen zich bevinden.

Contacteer ons voor meer informatie. Samen zoeken we naar een transportoplossing die bij jou past!

De betekenis van distributie

Distributie houdt in dat goederen verdeeld worden in verschillende gebieden. Die verdeling kan op twee manieren gebeuren. Enerzijds is het mogelijk dat de producent de goederen rechtstreeks aan de klant aflevert. Anderzijds is het mogelijk dat een bedrijf samenwerkt met een of meerdere distributiepartners om de goederen op de juiste locatie af te leveren. Sprint Transport treedt op als distributiepartner voor heel wat bedrijven uit verschillende sectoren. Zij transporteren de goederen en zorgen ervoor dat ze op het juiste moment en op de juiste locatie afgeleverd worden.

Wil jij graag je distributie laten uitvoeren door Sprint Transport?