Transport

Snel Transport

Heb jij snel transport nodig? Onze Sprint-chauffeur is al onderweg! Binnen 30 minuten na de bevestiging van een opdracht staat hij klaar om de goederen op te halen. Dankzij onze Sprint-Style verzekeren we jou dat je goederen in no time op de juiste locatie geleverd worden. Daarop mag je vertrouwen! De Europese wegen hebben immers geen geheimen meer voor onze chauffeurs. Zonder omwegen rijden ze met gemak van punt A naar punt B. Onze chauffeurs doen hun job met hart en ziel. Ook als het snel moet gaan zorgen ze voor een glimlach en een correcte afhandeling.

Heb jij helemaal geen tijd te verliezen? Geen probleem. Bij Sprint Transport kan het immers nóg sneller! In cruciale situaties zijn onze chauffeurs onmiddellijk voor jou op de baan. Dankzij onze flexibiliteit hoef jij je geen zorgen meer te maken.

Bij Sprint kom je nooit voor verrassingen te staan. Dankzij ons track en trace systeem kan jij je pakketje gemakkelijk online volgen. Zo weet je precies waar de chauffeur uithangt en waar de goederen zich bevinden. Dankzij ons snel transport leveren we de goederen in een mum van tijd! Werden ze bezorgd? Dan krijg je nog een mail of sms met de details. Zo kan jij zorgeloos, snel én efficiënt je pakketjes met Sprint versturen!

Snel transport is één van onze grootste troeven. Zowel particulieren als ondernemers zijn bij ons aan het juiste adres voor express leveringen. Dankzij ons uitgebreid wagenpark voorzien wij altijd de juiste oplossingen voor zowel grote als kleine vracht. Voor Sprint is geen enkele zending te groot of te uitdagend. Naast een snelle levering zorgen we ervoor dat alles veilig verloopt. Ben je op zoek naar een betrouwbare expressdienst? Dan zit je bij Sprint Transport zeker en vast goed!

Luchthavenvervoer

Wij transporteren goederen bestemd voor de luchthaven waarbij wij voldoen aan de gemeenschappelijke beveiligingsregels en -normen op het gebied van de beveiliging van de burgerluchtvaart. Onze chauffeurs hebben een algemene beveiligings-bewustmakingsopleiding gevolgd overeenkomstig punt 11.2.7. van de bijlage bij Verordening (EU) nr. 185/2010.

We nemen voorzorgen die de beveiliging verhogen. Zo kunnen de goederen vrijgesteld worden van het beveiligingsonderzoek. Op die manier zijn er geen potentiële vertragingen en geen bijkomende screeningskosten.

Contacteer ons voor meer informatie. Samen zoeken we naar een transportoplossing die bij jou past!

De voordelen van snel transport

transportbedrijf sprint transport

In no time op de juiste locatie

Onze chauffeur staat binnen de 30 minuten na de bevestiging van een opdracht klaar!

transportbedrijf sprint transport

Volg je zending op de voet

Dankzij ons track & trace systeem kan jij je pakketje gemakkelijk online volgen.

transportbedrijf sprint transport

Een oplossing voor ieder transport

Onze chauffeurs zorgen steeds voor een snelle, betrouwbare en veilige levering.

Wil jij graag je snel transport laten uitvoeren door Sprint Transport?