Over ons

Over Sprint Transport

Sprint Transport vereenvoudigt jouw zendingen! Geen enkel transport is voor ons te groot of te uitdagend. Transportbedrijf Sprint Transport onderscheidt zich op twee belangrijke vlakken. Enerzijds hanteren we eerlijkheid, vertrouwen, service en respect als belangrijkste waarden. We garanderen dat de goederen van onze klanten steeds goed terechtkomen. Zijn er toch wijzigingen? Dan brengen we onze klant onmiddellijk op de hoogte. Anderzijds vervoeren we ook heel uiteenlopende goederen. Sommige zijn zelfs heel kostbaar, maar ook die goederen zijn bij ons in goede handen!

Dankzij onze diverse vloot kunnen we flexibel inspelen op iedere vraag van de klant. Samen zoeken we naar de geschikte oplossing! Zo bieden we bij Sprint Transport goederenvervoer aan op maat van iedere klant. Bovendien kunnen onze klanten rekenen op aanvaardbare prijzen in combinatie met de allerbeste kwaliteit en service. Bij Sprint Transport komt de klant op de eerste plaats. We gaan graag bij onze klanten langs om hun wensen zo goed mogelijk in kaart te brengen en onze voorwaarden en tarieven te verduidelijken.

transportbedrijf sprint transport

Onze geschiedenis

Sprint Transport kan terugblikken op een rijke geschiedenis. Bezielster en zaakvoerster, Alexandra Limage, zette in 1999 haar eerste stappen in de wereld van de logistiek. Na haar middelbare school zocht ze naar een job. Daarbij botste ze op een vacature van een klein transportbedrijf in Hasselt. Ze zochten een bestelwagenchauffeur en een administratieve duizendpoot. Een job die haar op het lijf geschreven stond! Ze leerde er alles van A tot Z. Zo reed ze aanvankelijk zowel nationaal als internationaal met de bestelwagen rond. Nadat ze als chauffeur heel West-Europa doorkruiste en de knepen van het vak leerde, behaalde ze in 2004 haar vervoersvergunning. Het bedrijf groeide waardoor ze de kans kreeg om zich toe te leggen op het operationele. Op de dienst planning roosterde ze bijvoorbeeld de ritten van alle chauffeurs in. Eigenlijk deed ze zowat alles totdat het bedrijf in maart 2008 failliet ging. Zelf speelde Alexandra al lang met het idee dat ze het beter kon. Daarom bleef ze niet bij de pakken zitten en deed ze wat velen niet hadden gedurfd. Ze waagde haar kans en deed bij de curator een bod op het over te nemen handelsfonds. En zo werd Sprint Transport geboren! Ze startte haar bedrijf met 13 medewerkers.

De bankencrisis sloeg in alle hevigheid toe en ze zocht een nieuw pand omdat de huurprijzen van het handelspand in Hasselt verdubbeld waren. Daardoor liepen haar eerste stappen als bedrijfsleider niet van een leien dakje. Ze moest alles opnieuw leren en opbouwen. Haar oog viel op een loods met drie hallen op het industrieterrein Centrum-Zuid in Houthalen. Tijdens haar eerste jaar als zaakvoerster heeft Alexandra vaak zwarte sneeuw gezien, maar opgeven staat niet in haar woordenboek. Samen met haar medewerkers zorgde ze ervoor dat haar transportbedrijf, Sprint Transport, overleefde. In 2009 nam het aantal aanvragen toe. Nu, een tiental jaar later, is Sprint Transport uitgegroeid tot een gezond bedrijf en heeft ze bewezen dat haar toenmalige uitspraak dat het ‘anders en beter zou kunnen’ als een paal boven water staat! In 2018 werd ze bekroond tot Onderneemster van het Jaar, in 2020 was Sprint Transport één van de Trends Gazellen en werd Alexandra benoemd tot bestuurslid van de beroepsfederatie Transport en Logistiek Vlaanderen.

Vandaag is Sprint Transport een bloeiende onderneming met 45 happy medewerkers, een vloot van 36 jonge Euro-6 wagens en staat het transportbedrijf op de kaart als een betrouwbare, solide partner voor al jouw transporten!

Waarom kiezen voor Sprint Transport?

transportbedrijf sprint transport

Kwaliteit en service

Bij Sprint kan je rekenen op aanvaardbare prijzen in combinatie met de allerbeste kwaliteit en service.

transportbedrijf sprint transport

Flexibel

Geen enkel transport is voor ons te groot of te uitdagend. Met onze diverse vloot spelen we flexibel in op jouw vraag.

transportbedrijf sprint transport

Jij komt op de eerste plaats

We brengen jouw wensen zo goed mogelijk in kaart. Samen zoeken we naar de juiste transportoplossing.

Over ons

Maak kennis met Sprint Transport en Alexandra.

Heb jij FlexiLexi al gespot op onze website? Ze lijkt als twee druppels water op Alexandra, de zaakvoerster van Sprint Transport. Energiek, ambitieus en groei zijn drie eigenschappen die onmiddellijk naar boven komen als je het over Alexandra en haar transportbedrijf hebt. Ze is een echte business woman en staat met beide voeten stevig op de grond. Bovendien is ze zelfzeker en weet ze van aanpakken.

“Bij Sprint Transport gaan we geen enkele uitdaging uit de weg en wat we beloven maken we ook steeds waar. Naast het harde werk is er steeds plaats voor plezier op de werkvloer”, lacht Alexandra.

Alexandra’s stralende glimlach en elegante uitstraling zorgen ervoor dat jij je als medewerker onmiddellijk thuis voelt. Daarnaast weerspiegelt haar professionele look hoe kwaliteit en flexibiliteit steeds voorop staan.

Benieuwd naar meer? Druk dan snel op de play button en kom meer te weten hoe we je bij Sprint Transport de juiste transportoplossing bieden!

play-button-white